Ellen Burstyn råd till unga skådisar: ”Aspire to greatness”

Ellen Burstyn råd till unga skådisar: ”Aspire to greatness”

#sff15 - Ellen Burstyn

#sff15 - Ellen Burstyn

Nu är festivalen över för i år och jag såg inte en enda film. Det är lite ledsamt att jag missade så mycket bra film men ärligt talat har jag varit tvungen att prioritera vila och själsro de stunder jag kunnat. Medvetna val rockar ändå – mindre ångest på det viset.

I alla fall – något jag faktiskt fick äran att närvara på under festivalen var Ellen Burstyns prisutdelning. Hon mottog Stockholm Achievement Award och var i stan för att ta emot priset och intervjuas på scenen och jag satt på första bänk. Jag kunde på riktigt nyst på kvinnan. Supernära alltå.

#sff15 - Ellen Burstyn
#sff15 - Ellen Burstyn

Vilken fantastisk kvinna alltså. Så klok, ödmjuk, rolig och smart. Jag ville typ adoptera/kidnappa/tvinga henne att bli min mentor. Jag skulle kunna droppa så många citat här men jag tycker istället att ni ska titta på intervjun här nedanför. Ni ser hon längst fram med blonda tofsen som fotar och twittrar och har sig? Det är jag? Jag klappar också alldeles fantastiskt högt.

#sff15 - Ellen Burstyn
#sff15 - Ellen Burstyn
Jag högg henne utanför biografen efteråt och tackade för en otroligt inspirerande stund. Och började lipa. Jag alltså, dessa känslor som inte får plats i kroppen. Hon blev glad i alla fall och lite tårögd hon med. Så bra dam alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi