En kväll på stan!

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag umgås på vardagskvällar, men inte om jag suttit hemma sunkig och jobbat hela dagen, då brukar ångesten och utmattningen ta över och jag tar mig inte iväg. Men denna dag hände något magiskt!

Det kan ha att göra med att så många favoritpersoner var med samtidigt. Som Jackie!

Och Caroline and the CLAW!

Jackie ska ju ha bebis i höst och jag var ju tvungen att klämma på magen (MED tillåtelse så klart!).

Men så – anledningen till att vi möttes upp denna afton på Scandinavian Photo på Vasagatan var denna – inspirationsföreläsning med finaste Elin Kero!

Jag minns när jag frågade Elin om hon ville föreläsa på BBCON och hon tackade nej för hon hade sådan scenskräck. Att nu se henne stå och föreläsa för en hel drös människor, är inte utan att man blir lite stolt. Samt jag lärde mig en hel drös nya saker (skuggor och högdagrar i lightroom är din bästa vän).

Efteråt pratade vi så klart fototips och Elin visade hur hon redigerar med grålager!

Och så gick vi vägg i vägg till Vigårda och åt burgare med gänget från Wacom som sponsrat föreläsningen. (Bild från Elins blogg.)

Gullisar! <3

Sen kom Sanna! (Parentes – jag vill göra en sådan vägg som de har med kannor här – fast med koppar. Så coolt!)

Och sedan så gick vi vidare och drack öl och jag kom hem klockan två. Oops? Spontanitet när den är som bäst.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Back to December

I december kom snön på riktigt och ingen var lyckligare än Luna. Jag vet ingen hund som älskar snön som hon gör! Mamma kom på

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då

Nyår

En nyårsafton i Eldsmark

2020. Välkommen du nya decennium! Två dagar in i det nya året och allt känns precis som vanligt. Konstigt va? Är det bara jag som