15% rabatt hos Yves Rocher (och tävlingspåminnelse)

15% rabatt hos Yves Rocher (och tävlingspåminnelse)

Det här med tävling var ju verkligen tha shit för att dra besökare. För tillfället har jag 58 (!!) kommentarer på min allra första tävling och det är rekord till månen och tillbaka. För er som ännu inte hunnit sajna upp er så får ni här er chans, tävlingen håller på till och med lördag, sedan blir det inga sminkchanser för er.

Om du inte vill lita på turen så får du just nu 15% rabatt hos Yves Rocher om du uppger koden absolutglam när du handlar. Lite nytt vårsmink sitter ju som ett smäck nu när det börjar bli ljusare ute (halleluja)!

Och så vill jag självklart passa på och säga hej och välkommen till alla nya besökare som kikat in för att sätta tilltro till Fru Fortuna. Hoppas ni stannar kvar och hänger en stund.

090225-yvesrocher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sluta gnäll på influencerreklamen!

Igår poddade jag med YouTubern Felicia Aveklew (tyvärr strulade tekniken något kopiöst så vi måste spela in en gång till) och vi kom in på

Söndagen som försvann

Sådana här dagar går inte till historien. Det är sådana dagar man faktiskt typ inte minns alls. För jag sover mig igenom dem, alternativt tittar