Bubbel, Debban och Linnea Henriksson

Bubbel, Debban och Linnea Henriksson

Efter en rätt stressig vecka för själen var det så skönt när helgen äntligen kom. Efter jobbet begav jag och kollegan Johanna oss till Folkbaren och firade helgen med ett glas bubbel.

Bubbel

Folkbaren ligger vägg i vägg med Folkoperan och bjuder på skönt AW-häng. En trappa upp finns även restaurang som sägs vara bra men som jag inte provat ännu.

Johanna

Det här är Johanna. Hon invigde sitt Instagramkonto med en bild på bubblet. Vad kan slå det liksom?

Jag gömmer mig lite med cavan.Jenny&Jenny visar på styrka och vitalitet. @jennydold

Här bubblar jag i hörnet. Sedan begav jag mig till Debaser Medis där jag mötte upp Jenny och Jenny för middag. Vi hade världens längsta servitör som var himla trevlig.

Jenny

Jenny var så glad att hon blev suddig. Vi åt god mat och drack öl och sedan gick brandlarmet men det var bara någon som hade bränt vid vitlök så då gick vi tillbaka och satte oss och så fick vi gratis dessert. Himla fint av dem.

Thomas Stenström

Sedan var det dags för själva anledning att vi kom dit. Vi skulle ju se konsert! Thomas Stenström inledde. Jag hade aldrig hört talas om honom förut men han var inte alls pjåkig! Lyssna på ”Detsamma”, rackars svängigt!

Linnea Henriksson

Sedan var det dags för den riktiga huvudakten – Linnea Henriksson. Jädrar vad det är fart i den tösen. Jag har lagt upp ett längre inlägg om spelningen (inklusive ett videoklipp av en ny låt!) på Mitt Sthlm.

Valsi

Valsi var också med och tittade på spelningen.

Carolina Wallin Pérez

Linnea hade bjudit in Carolina Wallin Pérez som gäst, här sjunger hon ”Andra sidan jorden”, så himla fin låt.

Linnea Henriksson

Se ännu fler bilder på min Flickr!

Linnea Henriksson

Jag minns inte vilken låt vi alla sjöng med i här men det var fint. Det verkade Linnea tycka med. Tack för en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Uppdatering om Leia

Det är måndag och den här helgen har varit all the feels. Om du hängt med så vet du att jag var med Leia akut

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!