Fotoäventyr i regn och rusk

Fotoäventyr i regn och rusk

181110 - Genesön

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och rusk och plusgrader så då går det bra.

181110 - Genesön

Sara och Katta var ju på besök för några veckor sedan och vi vinterbadade i femgradigt vatten. Men vi passade också på att fota lite! För mycket dåligt kan man säga om duggregn och sju grader varmt men det ger magiskt fotoljus!

181110 - Genesön

181110 - Genesön

Leia var med och var väldigt rymningsbenägen så henne satte vi fast så att hon inte stack iväg på egna äventyr. Hon är så fantastiskt vacker min jycke!

181110 - Genesön

Du har väl förresten inte missat att jag och Sara är gäster i Kattas podd ”Bortom ekorrhjulet” som hon har tillsammans med sin syster? Avsnittet heter ”Det fria livet – är det så jävla kul?” och vi pratar om för- och nackdelar med det här entreprenörslivet.

181110 - Genesön

Sara bytte om till baddräkt på den pyttelilla stranden och struttade sedan runt i vinterjacka, mössa och regnstövlar. En inte helt vanlig look i november.

181110 - Genesön

181110 - Genesön

Sedan blev det photo shoot på bryggan i alla möjliga konstellationer.

181110 - Genesön

Älskar den här bilden jag tog på Sara. Ljuset, färgerna, glädjen!

181110 - Genesön

Sedan åkte vi hem och duschade jättejättevarmt.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Back to life

Hej hörrni! Glad september! Jag tänker mest försöka ignorera det faktum att det är en evighet mellan varje blogginlägg därför det äääär så tråkigt att

Sista halvan av oktober

Hej första tisdagen i november! I morse var det -15 grader och min bil startade inte först. Efter lite klapp och kel och hot så