25% rabatt på Redken hos LookFantastic!

Jag gled förbi en frisör på Hornsgatan i Stockholm igår för att inhandla lite nya stylingprodukter. Jag har ett tag använt Redkens schampoo och tänkte fylla på förrådet men döm min bestörtning när EN flaska schampoo kostade upp emot 400 kronor! Helt, totalt vansinnigt.

Därför tänker jag åter igen slå ett slag för lookfantastic.com, en brittisk sajt där jag numera köper alla av mina skönhetsprodukter från Dermalogica och Bare Minerals. Mindre än halva priset jämfört med svenska butiker och gratis frakt. Dock kan det ta upp till två veckor tills man får sina produkter, så det gäller att fylla på lagret i tid.

Just nu får man dessutom 25% rabatt om man beställer två produkter från Redken med koden 2RK25. Eftersom jag tänker färga håret rött igen nästa vecka så är det nog dags för mig att stasha upp på Color Extend igen.

Så. Varsågod.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets första dopp – i havet!

Typ 70 grader varmt i bastun och 7 grader varmt i vattnet – då är det här fejset rimligt. Hallå vänner, jag är i Finland!

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar

Vlogg: Stockholmsvecka!

En vecka av äventyr i Stockholm! * Lanseringsplanering * SPA & träning * Middag med Elin & Jackie * Intervju med Karin * AW på

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest