Snor och kampanjer och bloggparty

Jag är lite trött just nu dårå va. Jag har blivit råförkyld men det finns egentligen ingen tid att vara sjuk så även om jag ställer in och skjuter upp möten så sitter jag hemma klistrad vid datorn och försöker få ihop kampanjer och poddar och sajter och ahhhh va mycket det är den här veckan.

Ett litet hopkok:

  • Igår hade jag #bbmeet med Konsumentverket och ljuvliga medlemmar. Minns knappt nånting pga snor i hjärnan. Tur det finns på film.
  • Ny Better Bloggers-sajt. Lanserades för typ en timme sedan. Har jag gjort typ själv med hjälp från byrån som jobbar med Better Match.
  • Kampanj mot smygreklam som jag jobbat med i typ en månad. Smygs igång (höhö) ikväll fast pressreleasen går ut imorrn. Don't tell anyone. Fast imorrn tell everybody typ. Och skriv på och sprid, pretty please.
  • På lördag ska jag intervjua två av Sveriges största bloggare och speedcoacha på Social Media Party. Och på kvällen är det gala. Blir trött bara jag tänker på det. Men samtidigt vansinnespepp.
  • Vad är det i snor som typ fräter sönder huden under näsborrarna när det rinner liiiiite liiiite utanför? Gör så förbannat ont.

Typ så just nu. Hur mår ni?

JagSmygerInteBadge

Don't do the smygreklam, yo.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skottland – Blackness Castle

Jag har börjat titta OM på “Outlander”. Jupp. Avsnitten tog slut och det var en hel vecka till nästa och så kan man ju inte

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp