Agnes är MIN idol!

Agnes är MIN idol!

Det var vinnarlåten som avgjorde. När Agnes tog ton i ”Right here, right now”, vällde tårarna upp i ögonen och min vinnare var klar. Hela familjen röstade ett par gånger på Agnes, och när hon stod klar som vinnare och skrattade och grät sig igenom, denna gången, hennes egen vinnarlåt, så grät jag med henne. Helt rätt vinnare! Och här har ni iaf en som tänker lägga ett par kronor på singeln, och kanske tom plattan, om den håller samma klass.

Sebbe kommer garanterat att få göra en platta med, men ”Right here, right now, var inte hans. När Agnes sjöng reste sig håren på armarna, i nacken, överallt! Det är så härligt att musik verkligen kan påverka mig på det sättet. Man känner att man lever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Överexalterad och livrädd

Någon frågade mig nyligen, ”hur känns det med allt nu” och jag svarade spontant ”jag är överexalterad och helt och totalt livrädd. Och precis så

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs