Agnes är MIN idol!

Det var vinnarlåten som avgjorde. När Agnes tog ton i “Right here, right now”, vällde tårarna upp i ögonen och min vinnare var klar. Hela familjen röstade ett par gånger på Agnes, och när hon stod klar som vinnare och skrattade och grät sig igenom, denna gången, hennes egen vinnarlåt, så grät jag med henne. Helt rätt vinnare! Och här har ni iaf en som tänker lägga ett par kronor på singeln, och kanske tom plattan, om den håller samma klass.

Sebbe kommer garanterat att få göra en platta med, men “Right here, right now, var inte hans. När Agnes sjöng reste sig håren på armarna, i nacken, överallt! Det är så härligt att musik verkligen kan påverka mig på det sättet. Man känner att man lever.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar

VLOG: Faux new year

Om man vill slippa pressen av nyår, samt få ihop ett gäng som ska åt olika håll på nyårsafton, då kan man helt enkelt fira

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Förordet till midsommar

Hej kompisar! Nu är jag tillbaka i Kvaved igen efter midsommar nere i Skule. Och vilken fin helg vi har haft! Jag tycker vi tittar