Agnes är MIN idol!

Det var vinnarlåten som avgjorde. När Agnes tog ton i “Right here, right now”, vällde tårarna upp i ögonen och min vinnare var klar. Hela familjen röstade ett par gånger på Agnes, och när hon stod klar som vinnare och skrattade och grät sig igenom, denna gången, hennes egen vinnarlåt, så grät jag med henne. Helt rätt vinnare! Och här har ni iaf en som tänker lägga ett par kronor på singeln, och kanske tom plattan, om den håller samma klass.

Sebbe kommer garanterat att få göra en platta med, men “Right here, right now, var inte hans. När Agnes sjöng reste sig håren på armarna, i nacken, överallt! Det är så härligt att musik verkligen kan påverka mig på det sättet. Man känner att man lever.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

September

När jag skriver det här inlägget är det den 18 oktober och den första snön virvlar utanför fönstret. Igår grävde vi upp dahliorna och städade

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har