Det var vinnarlåten som avgjorde. När Agnes tog ton i ”Right here, right now”, vällde tårarna upp i ögonen och min vinnare var klar. Hela familjen röstade ett par gånger på Agnes, och när hon stod klar som vinnare och skrattade och grät sig igenom, denna gången, hennes egen vinnarlåt, så grät jag med henne. Helt rätt vinnare! Och här har ni iaf en som tänker lägga ett par kronor på singeln, och kanske tom plattan, om den håller samma klass.

Sebbe kommer garanterat att få göra en platta med, men ”Right here, right now, var inte hans. När Agnes sjöng reste sig håren på armarna, i nacken, överallt! Det är så härligt att musik verkligen kan påverka mig på det sättet. Man känner att man lever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Vecka 32 – Sensommarens vackra skrud

Det är augusti och den här veckan har den extrema värmen gett med sig och lämnat plats för lite mer humant väder för mig med