Alassio & poolparty

För precis en vecka sedan idag hade jag en helt annan utsikt än min nuvarande. Den bestod av parasoller i ändlösa rader, brännande het sand och ett Medelhav som sträckte sig så långt ögat kunde nå.

1706_ladiesontheriviera_batch3-1_ps

Jag hängde med #ladiesontheriviera i Alassio på italienska rivieran under världens största parasoll. Och sedan så gick vi typ 100 meter ut i havet och det blev inte djupare än så här.

170620_ladiesontheriviera_-15

Stranden är hur lång som helst och det finns typ ett dussin olika “strandhotell” där man kan hyra en solstol, från very fancy till BYOP (bring your own parasoll).

170620_ladiesontheriviera_-1

Vi inledde med att äta frukost i våra solstolar. Cappucino och croissanter såklart. Jag tror på riktigt inte de vet vad ägg är när det kommer till frukostmat.

170620_ladiesontheriviera_-2

170620_ladiesontheriviera_-6

Sedan tog jag mina brillor och min hatt och knallade ut i havet. Kände mig väldigt glammig fast det egentligen bara handlade om att jag hade bränt hårbotten så förbannat dagen innan att jag inte kunde vara utan hatten, då hade nog håret trillat av.

170620_ladiesontheriviera_-13

Efter några timmar i havet och på solstolen knallade vi bort till Budello di Alassio (jag hörde “bordello” hela tiden och drev Lorenzo till vansinne med det skojeriet). Det betyder typ “innerstad” fast egentligen inälvor om jag förstod det rätt. En aning knäppt.

170620_ladiesontheriviera_-14

170620_ladiesontheriviera_-17

Alessio

<3

170620_ladiesontheriviera_-18

170620_ladiesontheriviera_-19

Vi åt lunch med melon och parmaskinka och tiramisu till efterrätt och drack prosecco och jag minns inte ens vad jag åt till huvudrätt men det var säkert pasta.

1706_ladiesontheriviera_batch4-3

170620 - Poolparty Civezza

Sedan åkte vi tillbaka till Civezza och hade poolparty mitt i härligaste golden hour.

170620 - Poolparty Civezza

Beställde pizza från vår älskade restaurang (den enda i staden, sån jädra lyx/tur att den var SÅ BRA) som vi åt i solnedgången.

1706_ladiesontheriviera_batch4-5

1706_ladiesontheriviera_batch4-6

Sedan gick solen ned och både jag och Katarina var dyngförkylda så det blev en varm dusch och marsch i säng istället för disko vid poolen. Men det gick bra det med.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

    1. Tack!! Jag får erkänna att Katarina lärde det fantastiska som är radiella filter, OJ vilken skillnad det gjort i bilderna. Och också att röra mig ifrån det kalla som jag ofta använder och jobba mer med varma toner istället. 🙂 Älska lightroom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär “superliveblogg” (fast inte

Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla. På tisdag är jag på plats på