Jag är ledsen, men Superman Returns var inte bra. Jag orkar inte ens påpeka alla hål i manuset, effekterna, för att inte tala om skådespeleriet. Kevin Spacey var bäst, vilket inte säger mycket. So not impressed.

Idag var det all about family. Efter att jag hjälpt brorsan med sin rutt så blev det middag på Matcompaniet och sedan fika hos mormor och morfar. Underbart mysigt. Det känns jätteskönt att ha familjen närmare nu, på ”bara” 55 mils avstånd. Mindre än 100 iaf. Hälften så dyrt att åka hem.

Nu ska jag packa, imorrn bär det av tillbaka till Stockholm igen för att ta tag i förberedelserna inför Nyårsafton. Jag och Flanders har slagit våra påsar ihop, det blir middag med långbord och bubbel, hela shabraket. Ska bli jättekul!

Jag försöker låta bli att tänka på att på Nyårsafton är det 3 år sedan jag och C träffades. Men sliter i hjärtat, det gör det.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej från flyttkaoset!

Hallå kompisar! Jag ville bara kika in och ge er en snabb update på livet. Egentligen borde jag stå och packa eller skrubba en ugn

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj ”Vi är Cellbes”!