Älska mig för den jag är?

Älska mig för den jag är?

Jag har temporärt flyttat hem till Marie för att överleva min internet abstinens och renoveringen i min lägenhet. Nu har taken målats färdigt men man blir hög bara man kliver in i lägenheten av ångorna som envist hänger sig kvar i luften.

—-

Nu har vi precis suttit och surfat LV, Dior, D&G och Chanel tills dreglet orsakade kortslutning i tangentbordet. Jag lyckades, i mitt svaga sinne, bjuda på en underbar Diorväska i rött och guld, perfekt för hösten. Om tre timmar och tjugofyra minuter får vi veta om jag blir några Linnélappar kort och en vacker väska rikare.

Nu sjunger Marie Ainbusk Singers… dags att stämpla upp madrasserna på väggarna.

Och ni smygare! Jag vet vilka ni är, jag skriver ju till er, skriv till mig nu! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En alldeles speciell lördagsmorgon.

Idag är en alldeles speciell lördagsmorgon. För idag släpps Social Brand Lab, onlinekursen som jag arbetat som en liten iller med det senaste halvåret. Jag

Jag har byggt en odlingshylla!

Jag har byggt något! Med mina egna två händer! Jag har inget växthus (kanske nästa års husinvestering?) så den här tiden på året är det

Vad hände med Greta?

Greta var min andra kyckling nånsin. Hon kläcktes en dag efter Rosita i kläckaren i köket hemma i Eldsmark den 15 juli, 2020. Det var

Depp vs Heard

Depp vs Heard

Sällan tidigare har en rättegång orsakat sådant rabalder som denna. Filmstjärnor har ju den effekten. Alla har en åsikt – även de som knappt sett

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!