Älska mig för den jag är?

Älska mig för den jag är?

Jag har temporärt flyttat hem till Marie för att överleva min internet abstinens och renoveringen i min lägenhet. Nu har taken målats färdigt men man blir hög bara man kliver in i lägenheten av ångorna som envist hänger sig kvar i luften.

—-

Nu har vi precis suttit och surfat LV, Dior, D&G och Chanel tills dreglet orsakade kortslutning i tangentbordet. Jag lyckades, i mitt svaga sinne, bjuda på en underbar Diorväska i rött och guld, perfekt för hösten. Om tre timmar och tjugofyra minuter får vi veta om jag blir några Linnélappar kort och en vacker väska rikare.

Nu sjunger Marie Ainbusk Singers… dags att stämpla upp madrasserna på väggarna.

Och ni smygare! Jag vet vilka ni är, jag skriver ju till er, skriv till mig nu! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det

Vlog: Hemmafix & bokskrivande

Här kommer äntligen en ny vlogg från en helt vanlig lördag när jag gick i skogen med Leia, städade och skrev färdigt min bok. Precis