Amy Adams söt i Miu Miu

Amy Adams söt i Miu Miu

080217-miumiu1.jpg

Hur söt är inte Amy Adams på omslaget till senaste Interview (En bra hårdag har hon är med)? I en av mina absoluta favoritklänningar från Miu Miu (till höger på Kirsten Dunst i Miu Miu-kampanjen), randig och vippig och fin. Lite väl mus-kort för min smak men med de benen skulle jag bo i den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Balesudden

Dagsvandring till Balesudden

Härom veckan åkte jag, mamma och morbror Roger iväg på en dagsvandring ut till Balesuddens naturreservat. Balesudden är en halvö som ligger ungefär en mil

Att förlora ett pälsbarn

Dagen igår började precis som vanligt. Jag tog en promenad med Leia och när vi kom tillbaka strök Silver sig runt benen på mig som