#andrasavatarer – Vem gjorde den bäst?

Christian skapade sig för någon månad sedan en alldeles egen hastag på twitter, #andrasavatarer. Den går, som du säkert redan räknat ut, ut på att härma någon annans twitter-avatar (Duh!). Och i torsdags var det min tur (ja, det är förklaringen till turkosa-nagellacks-attacken. Jag har ju faktiskt inte tagit för vana att gå runt och nagellacksvåldta män.).

Så här fint blev det. Eftersom jag redan nagellacksvåldtagit Martin tidigare på kvällen så hakade han på av bara farten.

Vem tycker du skötte sig bäst? Christian (t.v.) eller Martin (t.h.)?

Vinnaren får en årsförbrukning av nagellack. Svarar du inom tre dagar så får du även nagellacksborttagning på köpet. Kanske lite bomullsrondeller om du är snäll. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Klimatfrukost på Formex

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bokus. Vilka hjältar de är, de här tre brudarna. Maria, Emma och Johanna som för ganska precis snart ett år sedan

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på “Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag