Ännu en onsdag kväll

Ännu en onsdag kväll

Jag har inte varit på något direkt blogghumör idag. Insikten av att vissa saker på den praktiska fronten i mitt liv inte är som jag vill att de ska vara har slagit till ännu en gång men ändå kan jag inte få tummen ur.

Nu har jag ätit en massa mexikansk lasagne så jag fick ont i magen och tittat på Top Model. Att Maria åkte ut var väl ingen direkt överraskning, men jag tyckte det var synd, hon var kul. Emelie däremot tycker jag är aptråkig. Men klänningen hon hade på sig till utslagningen ikväll var jättefräck! Och jag gillade verkligen oxå Minis see-through, halterneck historia.

Nu ska jag äntligen få se Madonnas nya dokumentär ”I'm going to tell you a secret”. Måste bara slita C från killsometime.com. Tydligen så är det skitkul att äta fiskar.

Ett svar

  1. Ååå, jag som inte ens har sett nya dokumentären. 🙁 Måste försöka fixa så jag kan se den i helgen! 🙂

    Jag lägger in en länk till dig så jag hittar hit fler gånger. Har kikat runt lite nu och du har en jättefin sida med en intressant blog!! 🙂

    Hoppas du får en skön helg!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första ”riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.

Gullvik

En vinterdag på havet

Denna söndag! Vilken söndag! Vilken dag! Vilket liv! Ungefär så här euforisk kan man bli av en utflykt, en massa sol och en kaffetermos. Och