Ännu en onsdag kväll

Ännu en onsdag kväll

Jag har inte varit på något direkt blogghumör idag. Insikten av att vissa saker på den praktiska fronten i mitt liv inte är som jag vill att de ska vara har slagit till ännu en gång men ändå kan jag inte få tummen ur.

Nu har jag ätit en massa mexikansk lasagne så jag fick ont i magen och tittat på Top Model. Att Maria åkte ut var väl ingen direkt överraskning, men jag tyckte det var synd, hon var kul. Emelie däremot tycker jag är aptråkig. Men klänningen hon hade på sig till utslagningen ikväll var jättefräck! Och jag gillade verkligen oxå Minis see-through, halterneck historia.

Nu ska jag äntligen få se Madonnas nya dokumentär ”I'm going to tell you a secret”. Måste bara slita C från killsometime.com. Tydligen så är det skitkul att äta fiskar.

Ett svar

  1. Ååå, jag som inte ens har sett nya dokumentären. 🙁 Måste försöka fixa så jag kan se den i helgen! 🙂

    Jag lägger in en länk till dig så jag hittar hit fler gånger. Har kikat runt lite nu och du har en jättefin sida med en intressant blog!! 🙂

    Hoppas du får en skön helg!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

107. Om sårbarhet och integritet med Hannah Östebo

Hannah Östebo – eller Hannah Oliero som hon kallar sig på Instagram – har kommit långt sedan hon var med i Biggest Loser 2013. Vad som började som en jakt på idealvikten blev istället en vinglig väg, kantad av ätstörningar och självhat, men ändå början…

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.

Vintervandring i Skuleskogen

Det känns verkligen helt bisarrt att sitta och skriva ett blogginlägg som är fullsmockat med vinterbilder när vi precis har haft en riktig sommarhelg här

30 dagar till val(vinst)!

Igår samlades glada centerpartister på Bruksgodset i Banafjäl för att peppa igång inför valspurten. Det är ju val den 11 september och nu börjar det