Ännu en Top Model till ända

Ännu en Top Model till ända

Personligen så föredrog jag nog Nik som vinnare av America's Next Top Model 5, men Nicole var faktiskt det näst bästa, hon vann nog på modevisningen skulle jag tro. Här är hennes Elle Girl omslag med Tyra! Synd att de kapat halva hennes ansikte bara, så mycket för hennes 5 minutes of fame.

Snart är det dags för tredje säsongen av Nordens Top Model med Malin Persson, en tjej som jag aldrig sett förut, som programledare. Tydligen är hon jättekänd och har ”gått för Donna Karan, Ralph Lauren, Armani.. you name it” som hon själv uttrycker det. Och jag som trodde jag hade koll. *ana ironin*

Nu ska jag bädda ner mig och se reprisen av Prison Break. När det gick i måndags var det ett himla hattande fram och tillbaka till hockeyn. Nu ska jag innerligt njuta av spänningen.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första halvan av juni

Hej bloggen och glad måndag! Efter galna 30-35 grader förra veckan vräker nu regnet ner utanför fönstret. Jag har precis satt ner det sista av

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var

Vad gör jag för miljön egentligen?

”Det blir nog varmt igen men inte den där härliga värmen vi hade förra veckan!” Jag rycker till av vad meterologen säger under väderleksrapporten. Han

67. Ida Warg

Ida Warg är en sprudlande multitasker! Hon driver en livsstilsblogg med fokus på hälsa, hon har en YouTube-kanal med 160.000 prenumeranter, hon instagrammar, och har dessutom podcasten Den Friska Wargen tillsammans med Viktor Frisk.Och …