Ännu ett plus för saltvattensprayen

Ännu ett plus för saltvattensprayen

Puzzi flyger omkring i sovrummet som om hon hade eld i baken och jagar skrankar (sånna äckliga, långbenta myggor ni vet). Där fick hon en! Duktig kisse! Oups.. kostade visst några härliga klomärken i tapeten.

Skulle bara tipsa igen om den saltvattensprayen jag köpte för några veckor sedan på H&M. Den är perfekt såna dagar då håret är lite halvfett och bara hänger. Släng huvvet upp-å-ner, duscha på saltvattenspray och ruffsa lite. Voila! Sommarruffs! Och den luktar så härligt av hav med, man behöver ingen parfym, man doftar som om man kommer direkt från plajjan, och INTE bränt fett dårå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Företagarkväll och jätterött hår?

Jag vet inte riktigt vad som pågår med mitt hår just nu. När jag var hos min frisör i oktober så blekte jag håret och

Som en varm kram av Moder Natur

Skottland. Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!