Är det inte meningen att de ska ta bort larmet??

Är det inte meningen att de ska ta bort larmet??

Sist jag var i Stockholm så köpte jag en jättefin klänning på Vila och har sparat den till något speciellt tillfälle. Nu är jag här igen och tänkte inviga klänningen ikväll ute på hufvudstaden där den har sitt ursprung.

Jag provar klänningen och snurrar framför spegeln och känner mig så fin, så fin. Och vad ser jag då. Jo. Ett larm. Ett jävla larmhelvete som fortfarande sitter fast på klänningen. Och nej, jag snodde inte klänningen, larmfan pep ju inte ens när vi gick ut ur butiken, därav det faktum att jag inte upptäckt den tidigare.

Så nu måste jag snällt gå tillbaka till butiken, kvittolös och allt, och be de snälla tanterna att ta bort larmet. Varav de självklart kommer tro att jag har snott klänningen. Och att försöka få bort larmet själv är, enligt Soffis som jobbat på Lindex, totalt stenomöjligt om man vill ha kvar en hel klänning.

Crap.

6 svar

 1. Inte alls roligt det där! Hänt mig en gång för mååånga år sedan. Jag och min tjejkompis, hos vilken vi var efter shoppingen, gav oss inte förrän larmet var borta. Det tog sin tid men det gick och klänningen förstördes inte. Fast, de måste väl ha utvecklat bättre larm under de senaste åren!? Svårare att få av kanske… Vem vet! Hoppas det löser sig med att ta bort larmet! Kram

 2. men gud vad jobbigt! Och fruktansvärt hemskt att upptäcka när man står där och vill vara fin i sin klänning och så fååår man inte det! Jag lider med dig och håller tummarna för att dom inte anklagar dig för något brott!

 3. Emma > Tack, hoppas jag med! Och att jag inte redan lyckats förstöra klänningen i mitt försök att bända bort larmet.. 😮

  Maja > Se ovan.. 😉

  Bims > Som tur är har jag och min vän Sofia samma storlek så jag lånade en klänning av henne! 🙂

  Linda > Har inget Vila i Borås så det får bli Lindex eller nåt..

  Sofia > Precis! Jag som faktiskt hade packat så perfekt den här gången, inget extra, en outfit per dag. Hela min planering slogs ju sönder! 😮 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags

Hemester – ett dygn på Ulvön

I början av juni blev jag bjuden till Ulvön av Ebba och Tobias, paret som driver Ulvö Hotell. Jag och Ebba har pratat fram och

VLOG: VINTERBAD

VLOG: Vinterbad och utflykt i mörkret

Minns du när jag, Sara och Katta vinterbadade för några veckor sedan? Här får du den härligheten i rörlig bild, haha! Dessutom – en utflykt

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och