Årets stoltaste storasyster på Bilsportgalan

“Med ett brinnande intresse för sporten visade hon vid unga år att hon ville vara med och påverka.. nu driver hon ett ungdomsintegreringsprojekt för att skapa förutsättningar för att ännu flera unga ska ta del av bilsportens styrande rum och bidrar genom detta till att stärka bilsportens framtid..”

Ett urdrag ur gårdagens motivering, en del ur hyllningarna som regnade över min kära lillasyster Anna igår när hon tog emot priset för Årets Ungdomsledare vid Bilsportgalan på Stockholmsmässan igår. Denna fantastiska lilla tjej (som numera fyllt 24) har älskat bilsport och ränt runt på biltävlingar så länge jag kan minnas och sitter numera som Vice Ordförande i Mellannorrlands distrikt för Svenska Bilsportsförbundet.

En ung tjej i en bransch fylld av  gubbande, det kräver sin ryggrad och sitt skinn på näsan och det har hon onekligen. Jag är så galet stolt att ha en sådan eldsjäl till lillasyster.

150124 - Bilsportgalan

Vi välkomstdrinkade med bubbel och ooahde och aaahade över hur fina alla var. Balklänningar, paljetter och flugor all over the place!

150124 - Bilsportgalan

Jag var inte tokunik utan kanaliserade tydligen kvällens stora trend – spets med långa ärmar. Den här klänningen kommer från Junarose och är brutalt skön.

150124 - Bilsportgalan

Kalaset för ungefär 800 eldsjälar satte igång med eldsprak!

150124 - Bilsportgalan

Förrätt, huvudrätt, lite nervositetsmagont och sedan var det Annas tur att gå upp på scen och ta emot sitt pris! Jag stod upp, tjoade, fotade, bölade och allt däremellan.

150124 - Bilsportgalan

Kolla så awesome hon är!!

150124 - BilsportgalanAnnas vänner försökte räkna ut vilken bil som priset föreställde. Det var nörderi på hög nivå. Alla sorters nördar är älskvärda i min bok.

 

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt

Årets marknadsföringsbok!

Hejhej och glad måndag kompisar! Förra måndagen vid den här tiden var jag i Stockholm på blixtvisit och tog emot pris! Min bok “Yrke: Influencer

Mitt andningshål

Det har varit en konstig vecka då alla känslor har snurrat runt i kroppen. Sorg, ilska, tacksamhet och en massa kärlek för dem runt mig.