Argh! *spänner biceps*

Argh! *spänner biceps*

060927 Outfit

Idag blir det inte roligare än en träningsoutfitbild. Har suttit inne och jävlats med serverbytet hela dagen. Och jag vet, det går inte att kommentera just nu av nån tråkig anledning, men jag jobbar på det!

Nu ska jag iväg på BodyJam! Lite nervös är jag allt, jag har aldrig testat det förut, men det låter riktigt kul! Jag kommer garanterat känna mig fånig och göra bort mig totalt, but hey, det får jag väl bjuda på!

Efter träningen ska jag inhandla vindruvor och sedan ska jag testa frisyrer och kläder till premiären imorrn. Och måla naglarna. Inte glömma naglarna. Och så ska jag njuta av säsongspremiärerna av Gilmore Girls och Desperate Housewives. Sweet.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

2020 – En årskrönika

Gott nytt år! Det är nyårsafton och här sitter jag med en kopp kaffe och summerar året som gått. Herre vilken röra 2020 har varit.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!