Åt rätt håll

Åt rätt håll

Trots regn, vind och en molande huvudvärk så har det här varit en av de bästa dagarna på länge. Av en enkel anledning. Jag har tillbringat den med C. Allt kändes så tryggt, så härligt bekvämt, som att vi aldrig varit ifrån varandra. Så många gånger fick jag lägga band på mig för att inte lägga armen om honom, ta hans hand eller pussa honom där vi satt ihoptryckta framför kommentatorsbåsen under mitt lilla paraply. Vi skrattade, pratade friidrott och bara njöt av varandras sällskap. Efter en heldag på Ullevi så skjutsade han hem mig och åkte hem för att ladda inför återtåget till jobbet efter semestern imorrn.

Jag älskar honom.

Ett babystep i helt rätt riktning.

6 svar

  1. Hoppas att det kommer ordna sig för er. Personligen så skulle jag haft mycket svårt att förlåta otrohet men jag har hört att det enda som hjälper är att prata och prata om det om ni väl bestämmer er för att fortsätta.

    Hm..inte lätt det där. Fast det går ju i rätt riktning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ruckelrunda

Sara blev rastlös. ”Jag vill ut och köra bil!”. Jag hade sett ett hus i Sörgissjö som precis kommit upp på Hemnet och tänkte att

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Odlingssäsongen 2022 är igång!

För ett par veckor sedan låg snön fortfarande på marken och nu är det grönt! Det smäller verkligen bara till när våren kommer och jag