Att hitta hem

Att hitta hem

Fanfanfan. Jag sitter och surfar på bostadsannonser landet runt och klumpen i magen blir bara större och större. Helvetehelvetehelvete. Ska det verkligen hända? Jag mår så fruktansvärt illa. Fysiskt. Psykiskt. Innifrån och ut. Fan va kärlek gör ont.

5 svar

  1. Kärlek är svårt och kärlek gör ont. Jag hejar på dig och tror att du är tillräckligt stark att ta dig vidare, utan eller med C. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag

79. Om att tjäna pengar på sin passion med Angeliqa Mejstedt

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.Angeliqa Mejstedt…