Big Braaader is back

Big Braaader is back

Big Brother har precis haft premiär och ja, vad ska man säga. Alla tjejer förutom Malin ser ut som om de är stöpta ur samma mall med plasttuttar, väteperoxiderat svintohår och getingmidja. Jag har inget emot Elita/Carro/Linda Rosing-mallen, men it's getting old. Detta året försökte de inte ens ha ett brett startfält utan siktar in sig på nån slags inlåst Bachelormodell där enda målet är guppande täcken och catfights. Jag kollar nog första veckan och ser vad de går för, men jag är inte imponerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Oktober i en liten ask

Hej nu hoppar vi in i tidsmaskinen och åker tillbaka till oktober en sväng. I oktober kom mörkret på riktigt och med det – det