Biskvi som stand-in

Biskvi som stand-in

Tror ni det blev några bullar idag? Icke. Lat Linda = ingen jäst = inga bullar. *suck* Men jag fick mig en biskvi istället när Emma kom och hälsade på. Vi gjorde kycklingsallad, drack vin och tittade på ”Sex and the City” dvd's och pratade cv och anställningsintervjuer. Vad är den ultimata outfiten för en anställningsintervju egentligen? Inte för stelt och inte för casual. Tricky.

Klockan är nio och jag är redo för sängen. Tror jag ska knyta mig tidigt och vakna som en liten nyponros imorrn. En nyponros som blir bakis efter två glas vin en tisdagkväll. Baaad employee. Eh, who cares.

Idol-Loréns singel ”The Snake” rockar. Ba så ni vet.

2 svar

  1. *vill hjälpa till* Jag tror arbetsgivaren tittar efter vissa social koder under en anställningsintervju. Därför är det viktigt att tänka på vilka accesoarer man väljer. Tex typ av örhängen, klocka, ev sjal osv. Definitivt vilken makeup man väljer. Därför, ta seden dit du kommer, beroende på typ av jobb. Jag har oftast min svarta tiger kavaj när jag går på intervju (lärarjobb) för det är respekt mot den rektor man möter. Att man sedan går i Fornarina jeans om man väl får jobbet, det är en annan femma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kom och träffa mig på bokmässan!

Nästa vecka kommer gå ner i historien på min bucket list – jag ska nämligen närvara på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Det är så

60. Maria Soxbo/Husligheter

Maria Soxbo är journalist och sedan ett decennium tillbaka bloggare på husligheter.se. Maria har varit i centrum av bloggosfären sedan sin tid som chefredaktör för Modette för 10 år sedan och har även skrivit en bok om modebloggsfenomenet, ”Dagens…

Julafton med Leia

Have yourself a merry little Christmas

GOD JUL! Jag hoppas att du haft en fin julafton med familj och vänner (eller på något annat sätt, så länge du är nöjd!), själv