Blixtvisit på jobbet

Blixtvisit på jobbet

Nu sitter jag på jobbet och bloggar för första gången på 6 månader ungefär. Jag är inte tillbaka och jobbar än, mest bara här för att förbereda mina kollegor på nippertippans återkomst. Och låna internet, såklart. Samtidigt så fick jag tillfället att arkivera min McDonald's tid bland mina meriter, eftersom de ska gå igenom mitt CV inför varslingen i slutet av månaden. Oh glory.

Idag skiner solen i Borås! Så jag tänker flanera lite på stan och ikväll ska det grillas och drickas rötjut och sen är det sista sommartorsdagen nere på stan som ska avverkas, med Jill Johnson som huvudperson.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Klämdag

Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Annandagen

Efter två veckor i covid-bubblan bestämde jag mig för att det var dags att våga sig ut i världen igen – feberfri och med minimala