Bonjour Blogs och en grönsallad

Bonjour Blogs och en grönsallad

Det är torsdag och helt ruskigt kallt i min lägenhet. Jag tänker lite hur det ska bli när det faktiskt blir kallt på riktigt ute, det är ju trots allt fortfarande plusgrader!

Bonjour Blogs Coaching

Men nu skiter vi i det och så kikar vi tillbaka på förra måndagen då jag tog tåget till Telefonplan, närmare bestämt Koloni! Vilket ljuvligt litet ställe. God mat, fågelkvitter och de här sköna bönorna! Ps. Wifi finns för cofficeplaner söder om söder.

Bonjour Blogs Coaching

Jag skulle nämligen hänga med de här tjejerna, teamet från Bonjour Blogs! Emma, Isabelle, Johanna och Emmy! De ville att jag skulle coacha dem och prata lite bloggannonsering, video och få en liten uppdatering på vad som händer i bloggerivärlden som stor. Det var alldeles toktrevligt, jag älskar att hänga med bloggare, kreativiteten bara sprutar!

Bonjour Blogs Coaching

Och så åt jag den här finfina salladen som grädde på moset. Och så filmade SVT lite så då fick man akta sin tunga lite. En sån bra dag.

4 svar

  1. Kolla upp om elementen funkar ordentligt. Våra var tjall på ett tag, det var en mycket kall vinter. Sen ringde vi vicevärden och några hantverkare kom och fixade, då blev det bättre. Kan vara värt att kolla upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Vlogg: Workation i Lofsdalen

Jag tog med mig några vänner, några flaskor bubbel och en massa skidor och åkte till Lofsdalen för att åka skidor, inspireras och dricka sagda

Vlogg: Renoverar mitt sovrum!

Hej och välkommen till mitt nyrenoverade sovrum! Häng på från utriven garderob till ny tapet och ny platsbyggd klädplats. Nu åker vi!