Borta bra men hemma bäst

Borta bra men hemma bäst

Det innebär verkligen blandade känslor att vara hemma igen. På plus-sidan: egen säng, slipper sitta hoptryckt i en bil 6 timmar om dagen, behagligare temperaturer. Minus-sidan: VARDAG! Vilket innebär tvätta, laga mat, städa och tömma kattlådan. Men det är rätt gött att vara hemma bland sina egna saker igen. Fast hotellsängarna kan icke klagas på, fräscha sängkläder varje kväll och en BRED säng. Vi måste fixa en ny säng, pronto.

Vi har haft underbara 11 dagar i Sydeuropa, i topp ligger helt klart besöket i Venedig, tätt följt av Verona. I övrigt besökte vi Augsburg, Pisa, Nice och Rom. Plus att vi körde igenom hela Tyskland, Alperna, Österrike och Monaco. Vi har hunnit se otroligt mycket, en komplett reseberättelse med bilder kommer så snart jag är hemma i Borås igen (sitter för närvarande hos svärföräldrarna på Hönö).

Jag har börjat kolla upp tapeter till den nya lägenheten nu lite smått, jag gillar denna till vardagsrummet, ljust gråblått som matchar vår vita soffa. C♥ är dock mindre entusiastisk över mitt direkta initiativ till inredning av den nya lägenheten, hans reaktion till mitt förslag på tapeter var ett mummel ”det blir nog bra”. Hur får man killar att bli entusiastiska över tapeter?

Nu har jag läst ikapp Majas, Maries och Lipgloss Bitch's bloggar, nu återstår bara ett tio-tal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva ”international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!