Jag älskar New Yorks parker. Dessa små oaser bland all betong. Igår slog jag mig ner en stund i Bryant Park innan jag parkerade på biblioteket. I Bryant Park finns ett ”reading room” där man har ställt ut böcker som man får låna och läsa medan man sitter där i parken. Annars kan man bara titta på folk och filosofera lite, det gjorde jag.

På kvällen var det tänkt att jag och Elin skulle titta på NYC Ballet som skulle hålla en föreställning under Bryant Park Fall Festival. Så jag och Elin möttes upp, glada i hågen, gick på Prêt-a-Manger och köpte oss lite käk och slog oss sedan ned i parken för att invänta föreställningen. Och så börjar det regna. Vi ignorerade de första dropparna och hoppades innerligt att det skulle gå över. Men icke. Där satt vi och tuggade på våra wraps och blev blötare och blötare tills vi till slut gav upp och dök in under ett av de stora parasollen som finns i parken. Och där stod vi och tryckte medan regnet tilltog och sedan även fick sällskap av blixt och dunder. Där stod vi säkert 20 minuter innan vi sprintade vidare i regnet och dök in på en Irländsk pub där jag gjorde ett halvhjärtat försök att lära mig hur baseball fungerar. Sedan letade vi bröd till frukost. Något som det kom att visa sig inte är helt lätt att få tag i runt Times Square.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Eller hur var det den gick?

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 46 | Föreläsarmaraton och Övik

Vecka 46 började i ett ångestmoln, sprintade förbi halva Sverige i ett tåg och avslutade i mammas trygga soffa. <3 Ögonblick från veckan som gått:

Uteserveringspremiär!

Igår kom våren till Stockholm på riktigt. Eller till MITT Stockholm i alla fall. 17 grader varmt, vårkappan åkte på, sneakers prydde tassarna och det

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!