Bubbel i fontänerna?

Bubbel i fontänerna?

Elfsborg spöade GAIS. Me happy. Nu är det bara två matcher kvar, sedan kan de gul-svarta Boråsarna stå där med SM-guldet. Då blir det garanterat ett jävla liv i lilla Borre. Bad i fontänerna och allt det där. Eller bubbel i fontänerna iaf. Här badar vi inte i dem, men vi häller badskum i dem så det bubblar över hela torget. Nästan roligare faktiskt.

Jag spanade reda på mig själv i senaste Hänt Extra och Svensk Damtidning med (från 7 miljonärerpremiären)! Det märks att de bilderna togs när det blixrade från alla håll och kanter för jag ser inte normal ut. Mest livrädd.

Det har faktiskt varit en trevlig kväll, Penny fick mig att skratta gott, det behövde jag. Och nånstans där mitt under kvällen så kände jag att livet faktiskt kanske inte står och faller med mitt förhållande med C.

Nu börjar det blåsa på riktigt här. Undra vad hon får heta den här gången. Hedvig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i

Back to life

Hej hörrni! Glad september! Jag tänker mest försöka ignorera det faktum att det är en evighet mellan varje blogginlägg därför det äääär så tråkigt att

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

Nyhetsmorgon

Datasaker på nyhetsmorgon

Hej hörrni! Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – ”Yrke: