Byebye Skåne! Bigtime EW!

Byebye Skåne! Bigtime EW!

Jag får nog kyssa både skorna och Söder adjö. Förmodligen har inte ens gubben en lägenhet där utan var bara lite sugen att prata lite med en 26-årig norrländska. När jag pratade med honom tidigare ikväll så var han väldigt intresserad av mig och ville veta allt om mig, från uppväxt till senaste pojkvän. Han ville att jag skulle jobba för honom med inköp att skor mot att få hyra lägenheten. Resa runt på modevisningar och glassa! Varningsklocka nånstans?

När han började fråga hur jag såg ut, om jag var ”sexig” och ”kvinnlig” och om jag hade ”kraftig byst” så drog jag öronen åt mig och tackade för mig. ”Är du intresserad av att lära känna en äldre man?” What?? Har jag missat något? Det var väl inte en kontaktannons jag la in på Blocket? Bigtime ew!

4 svar

  1. Jag TÄNKTE faktiskt tanken att man måste nog akta sig lite, men ville inte vara en glädjedödare. Va bra att du avlöjade honom på direkten. Slemgubbar det finns altså…

  2. Oj, vad tråkigt. Ledsen för din skull. Men det kommer fler tåg, och förhoppningsvis vettiga erbjudanden. Det går att hitta andra hand, men man måste leta och vänta, ha is i magen. Usch, vilken slemgubbe! *ryser*

  3. Bejbi > Lite skinn på näsan har man ju.. 😉

    Maja > Jag tror det blir universitetet for now, sedan får jag ta jagandet när jag är i staden och kan åka runt och kika och smöra själv.. 😉

    Vera > Japp, är lite stolt över mig själv! Inte SÅ naiv ändå! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen

Mittåkläppen

Topptur till Mittåkläppen

Numera kan jag titulera mig bergsbestigare. Kläppklättrare. Fjällskuttare? Jag har i vilket fall som helst bestigit en form av kulle som är 1212 möh. Och