Ciao, ciao Italia

Ciao, ciao Italia

Imorgon bitti klockan 05.00 bär det av. Under två veckor i södra Europa ska vi njuta av vin, god mat, underbar natur och, självklart, underbar shopping! Milano, Venedig, Rom, Saint Tropez, Monaco, Nice, Florens, Wien. Nått som låter lockande? 😉

Imorgon blir det mest transportsträcka (sovsträcka för mig) genom södra Sverige, Danmark och norra Tyskland. Vi har redan bokat vår första hotellövernattning i Kassel, Tyskland.

Vi får se om jag kommer åt någon dator under de två kommande veckorna, annars så ses vi den 25 juli! Den var verkligen på håret för C♥, hans pass går ut den 27.

Ciao!

Ett svar

  1. Haha, vi bor också alltid i Kassel när vi ska neråt. Jag har ett tips till dig, St Tropez är ju egentligen inte så kul,men om du åker till närliggande städer, exempelvis Port Grimaud och St Raphael, så lovar jag dig upplevelser. På torsdagar är det marknad i Port Grimaud och där finns sååå mycket fina saker.Dessutom är den marknaden roligare än i St Tropez. Det är ju så sjukt mycket folk där och SÅ varmt. Jag var nere för två veckor sen, då hade vi 40 grader. Så det blir säkert skönt för dig…
    Ha det så bra därnere!
    Clara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

När jag blir vuxen på riktigt

Det är så här jag vill leva när jag blir vuxen på riktigt. I ett fantastiskt hus med historia, men naturen bara utanför dörren, en

Månadsrecap: Februari 2023

I februari hade jag sjukt snygga, gröna naglar (med krom såklart) och gjorde en av de roligaste eventen jag gjort i år – Kreatörsdagen! HERRE

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för