Dagen då jag faktiskt lagade mat

Dagen då jag faktiskt lagade mat

HerreGUD va min mage pratar och kurrar och lever om. Inget vettigt säger den heller. Men den verkar rätt nöjd med kycklingfilén och bakpotatisen som den fick för en timme sen. Och kall sås på creme fraiche, lök, aromat, piffikrydda, peppar och lite citronsaft. Tack Ida för tipset!

Jaha. Vad ska man ta sig för ikväll då? Något produktivt eller bara slappa framför en film? Det lutar åt det senare. Men jag blev faktiskt väldigt sugen på att designa. Kanske en ny layout till bloggen. Shit, jag har inte designat på månader. Det blev för stor press som var associerat till det, även om det bara var för mig själv.

Babysteps. Tillbaka till den jag vill vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

67. Ida Warg

Ida Warg är en sprudlande multitasker! Hon driver en livsstilsblogg med fokus på hälsa, hon har en YouTube-kanal med 160.000 prenumeranter, hon instagrammar, och har dessutom podcasten Den Friska Wargen tillsammans med Viktor Frisk.Och …

Influencers of Sweden ETT ÅR!!

Och vilket är det har varit alltså. Vi kikar tillbaka lite på det tycker jag. Tack till Mimmi som hjälpte till att klippa ihop detta!

Hur gick den där bloggutmaningen egentligen?

För ganska precis 1 månad och 2 dagar sedan deklarerade jag storstilat min comeback till bloggen och meddelade att jag minsann skulle blogga varenda dag

Min favoritklänning alla kategorier!

Ni vet hur man säger att ”hittar du ett plagg du älskar, köp det i alla färger”?

Så känner jag för den här klänningen. 

Och jag har en faslig tur för den FINNS i en massa olika varianter.