Dagen då jag faktiskt lagade mat

Dagen då jag faktiskt lagade mat

HerreGUD va min mage pratar och kurrar och lever om. Inget vettigt säger den heller. Men den verkar rätt nöjd med kycklingfilén och bakpotatisen som den fick för en timme sen. Och kall sås på creme fraiche, lök, aromat, piffikrydda, peppar och lite citronsaft. Tack Ida för tipset!

Jaha. Vad ska man ta sig för ikväll då? Något produktivt eller bara slappa framför en film? Det lutar åt det senare. Men jag blev faktiskt väldigt sugen på att designa. Kanske en ny layout till bloggen. Shit, jag har inte designat på månader. Det blev för stor press som var associerat till det, även om det bara var för mig själv.

Babysteps. Tillbaka till den jag vill vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

108. Om att hitta själslig fokus i sin business med Josefin Dahlberg

För snart sex år sedan gästade Josefin Dahlberg We Are Influencers för första gången. Då var hon modebloggare och bloggen var hennes viktigaste kanal.Nu är Josefin här för tredje gången, idag som entreprenör med sitt spirituella varumärke Oh La Moon…

Clubhouse betalprogram

Vill du tjäna pengar på Clubhouse?

Vill du tjäna pengar på Clubhouse? I ett blogginlägg igår meddelade Clubhouse att man nu sjösätter sitt första betalprogram. Tillsammans med betaltjänsten Stripe ska man

Månadsrecap: Mars 2023

Mars var Norrskenets Stora Månad. Var och varannan kväll sprang jag ut och tjöt i högan sky över norrskenet som dansade över himlen. Den här