Dagens vattenhål: Tortilla Flats

Tortilla Flats i West Village skulle man nog lätt kunna bli rätt packad. Margaritas och sangria avlöser varandra och hade det inte varit för att jetlagen kom över mig som ett ton tegel så hade det nog kunnat bli en rätt långdragen historia. Men en (halv) portion Mole Enchiladas, en halv kanna sangria och ett par blåsor under fötterna senare så drog jag mig norrut på 6th avenue och hem till the Gershwin där jag nu har parkerat i min bunkbed och surfar som bäst.

Det var Jenny som drog iväg mig till denna lilla pärla, hon flyttade till New York tidigare i sommar och redan känns det som att hon kan hela staden i bakhuvudet. Mycket trevligt för mig som bara glider med på ett bananskal. Och tydligen så har hon bra mycket mer i dessa rockärmar. Det kommer bli några spännande månader.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Maskrosmarmelad

Maskrosmarmelad (och lite på rabarber med)

Visste du att man kan göra marmelad på maskrosor?? Innan jag var på Klimatklubbens första klimatfrukost där i maj hade jag inte heller någon aning

En lanseringsvecka

Kolla, här är de! Ungefär hälften av de magiska människor som signade upp sig för Social Brand Lab förra veckan. Sedan fick jag skrivkramp och

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär ”superliveblogg” (fast inte