Dagens vattenhål: Tortilla Flats

Dagens vattenhål: Tortilla Flats

Tortilla Flats i West Village skulle man nog lätt kunna bli rätt packad. Margaritas och sangria avlöser varandra och hade det inte varit för att jetlagen kom över mig som ett ton tegel så hade det nog kunnat bli en rätt långdragen historia. Men en (halv) portion Mole Enchiladas, en halv kanna sangria och ett par blåsor under fötterna senare så drog jag mig norrut på 6th avenue och hem till the Gershwin där jag nu har parkerat i min bunkbed och surfar som bäst.

Det var Jenny som drog iväg mig till denna lilla pärla, hon flyttade till New York tidigare i sommar och redan känns det som att hon kan hela staden i bakhuvudet. Mycket trevligt för mig som bara glider med på ett bananskal. Och tydligen så har hon bra mycket mer i dessa rockärmar. Det kommer bli några spännande månader.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

”Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!