Dagens vattenhål: Tortilla Flats

Dagens vattenhål: Tortilla Flats

Tortilla Flats i West Village skulle man nog lätt kunna bli rätt packad. Margaritas och sangria avlöser varandra och hade det inte varit för att jetlagen kom över mig som ett ton tegel så hade det nog kunnat bli en rätt långdragen historia. Men en (halv) portion Mole Enchiladas, en halv kanna sangria och ett par blåsor under fötterna senare så drog jag mig norrut på 6th avenue och hem till the Gershwin där jag nu har parkerat i min bunkbed och surfar som bäst.

Det var Jenny som drog iväg mig till denna lilla pärla, hon flyttade till New York tidigare i sommar och redan känns det som att hon kan hela staden i bakhuvudet. Mycket trevligt för mig som bara glider med på ett bananskal. Och tydligen så har hon bra mycket mer i dessa rockärmar. Det kommer bli några spännande månader.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda Hörnfeldt

Trendspaning – influencertrender 2018

2017 var ett galet år. Influencer marketing var hypen, lycksökare dök upp på alla fronter och branschen började så smått finna sin väg. Just nu

137. Hälsa inifrån och ut med Oskar Arngården

Oskar Arngården jobbar som sjukhuspräst och blev för några år sedan internationellt känd på Instagram genom sitt träningskonto Crossfitpriest där han visar upp crossfitövningar och

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

Vecka 32 – Sensommarens vackra skrud

Det är augusti och den här veckan har den extrema värmen gett med sig och lämnat plats för lite mer humant väder för mig med

GRATIS WEBINAR

Framtidssäkra din business!

5 steg till ett starkt personligt varumärke i sociala medier