Dagens vattenhål: Tortilla Flats

Dagens vattenhål: Tortilla Flats

Tortilla Flats i West Village skulle man nog lätt kunna bli rätt packad. Margaritas och sangria avlöser varandra och hade det inte varit för att jetlagen kom över mig som ett ton tegel så hade det nog kunnat bli en rätt långdragen historia. Men en (halv) portion Mole Enchiladas, en halv kanna sangria och ett par blåsor under fötterna senare så drog jag mig norrut på 6th avenue och hem till the Gershwin där jag nu har parkerat i min bunkbed och surfar som bäst.

Det var Jenny som drog iväg mig till denna lilla pärla, hon flyttade till New York tidigare i sommar och redan känns det som att hon kan hela staden i bakhuvudet. Mycket trevligt för mig som bara glider med på ett bananskal. Och tydligen så har hon bra mycket mer i dessa rockärmar. Det kommer bli några spännande månader.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 46 | Föreläsarmaraton och Övik

Vecka 46 började i ett ångestmoln, sprintade förbi halva Sverige i ett tåg och avslutade i mammas trygga soffa. <3 Ögonblick från veckan som gått:

Urban Decay Naked

Naked

Kan man få jetlag av en timmas tidsskillnad? För jag tror att jag har det. Kom hem från Finland tidigare idag och är så in

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på ”Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs