Dags för en ny färgklick!

Dags för en ny färgklick!

Ojoj, nu har jag tydligen fått för mig att färga håret. Jag har varit blond, mer eller mindre, hela mitt liv. Jag provade färga det brunt två gånger, första gången blev det rosa och andra gången grönt så då gav jag upp. Några år färgade jag underhåret brunt på höstkanten, men överlag har det ändå alltid varit mest blont. Nu börjar utväxten krypa fram och jag har inte råd att gå till frissan och fixa till ogräset. Så jag tänkte köra en Lindsay Lohan. Från sönderblonderat till fräscht röd-brunt. Förhoppningsvis har utvecklingen för hemma-hårfärg gått framåt sedan 1998. Håll tummarna för mig, för ikväll blir det hemkok hos Marie.

5 svar

  1. köp någn färg med en förbehandling i…vet att det finns vissa som det följer med en lite flaska som man ska ta på de slitna delarna innan man applicerar färgen…..
    Annars kan man få ett ojämt resultat…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Clubhouse betalprogram

Vill du tjäna pengar på Clubhouse?

Vill du tjäna pengar på Clubhouse? I ett blogginlägg igår meddelade Clubhouse att man nu sjösätter sitt första betalprogram. Tillsammans med betaltjänsten Stripe ska man

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Fabulous co-working

Kollegor. Många företagare tycker att det är en av de jobbigaste bitarna med att vara egen. Att man inte har några alltså. Ensamheten och allt

Vloggvecka Dag 1: Isbad och mammografi!

Mitt livs första vloggvecka börjar idag! Denna måndag fick också lite sällskap av söndagen eftersom jag igår var ute och isbadade! Det är ju GULD-content