Dags för en ny färgklick!

Dags för en ny färgklick!

Ojoj, nu har jag tydligen fått för mig att färga håret. Jag har varit blond, mer eller mindre, hela mitt liv. Jag provade färga det brunt två gånger, första gången blev det rosa och andra gången grönt så då gav jag upp. Några år färgade jag underhåret brunt på höstkanten, men överlag har det ändå alltid varit mest blont. Nu börjar utväxten krypa fram och jag har inte råd att gå till frissan och fixa till ogräset. Så jag tänkte köra en Lindsay Lohan. Från sönderblonderat till fräscht röd-brunt. Förhoppningsvis har utvecklingen för hemma-hårfärg gått framåt sedan 1998. Håll tummarna för mig, för ikväll blir det hemkok hos Marie.

5 svar

  1. köp någn färg med en förbehandling i…vet att det finns vissa som det följer med en lite flaska som man ska ta på de slitna delarna innan man applicerar färgen…..
    Annars kan man få ett ojämt resultat…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tusen trädgårdar (eller tre) i Övik 2022

Förra helgen gick ”Tusen trädgårdar” av stapeln, ett evenemang som Riksförbundet Svensk Trädgård anordnar vartannat år och som titulerar sig ”Sveriges största trädgårdsvisning”! Då får

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5

Sista kvällen i Kvaved

Ganska precis ett år efter att jag landat i Kvaved ska jag alltså ta farväl. Eller ja, farväl är kanske lite dramatiskt, huset finns ju