Delightfully, Mr Darcy!

Delightfully, Mr Darcy!

Jag har precis sett den nya ”Stolthet och Fördom” med Keira Knightly i spetsen. Så otroligt underbar film! Man blir sådär über-romantisk ända ut i fingertopparna! Jag vill också gå på bal, ha böljande klänningar och säga saker som ”Delightfully, Mr Darcy!” Jane Austen visste vad hon gjorde. Fler underbara citat finns här. Recension kommer, jag måste bara smälta allt först.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

Semester från sociala medier – kan man?

Glad juli! Vi har lämnat den bästa sommarmånaden bakom oss (ja, jag gillar juni bäst) och den här fredagen känns egentligen som min första semesterdag,

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav