Den där tryggheten

Ryggsäcken är packad. Lägenheten är så gott som redo för de nya hyresgästerna. Och så här när mörkret fallit, dagen innan jag sätter mig på planet over there och blir borta i vad som just nu känns som en mindre evighet, tänker jag på trygghet. Tygghet i familj. Trygghet i vänner. Trygghet i kärlek. Trygghet i mig själv.

Det sistnämnda är ganska nytt för mig. Det är något jag fått jobba hårt och länge för men som jag äntligen byggt upp någon slags buffert av. Något som jag inte gärna lämnar ifrån mig. Jag har lärt mig att värma mig själv. Samtidigt så längtar jag efter att bara få lägga över hela mig i famnen på någon annan. Bara mysa upp mig mot halsgropen, låta armarna svepas om mig och låta någon annan ta över. Låta någon annan stå för tryggheten.

Men nu är inte den stunden. Nu ska jag utmana mig själv å det grövsta. Och det är läskigt och jag vet inte om jag är redo. But I'd better get ready real quick. För om 14,5 timme går flyget. Tryggheten får vänta. Men när jag kommer tillbaka kanske vi kan bli sams.

Sista natten i min egen säng. Let's make it a good one.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Crazy Smoothie Workshop

Reklamsamarbete med Medborgarskolan Ni som hängt här ett tag vet att jag inte är en fena på att laga mat. Jag är faktiskt ganska totalt

Måndag och tisdag i Göteborg

Det är inte ens två veckor sedan. Jag anlände Göteborg på förmiddagen förra måndagen efter att ha åkt nattåg ner från Övik. Visst, vi hade

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Årets Landsbyggare

Hur hamnade jag här egentligen?

I år har jag och Alexandra poddat i hela fyra år. 155 avsnitt har det blivit av “Vad fan håller jag på med?!” och en