Jag raderade precis ett av de jobbigaste inlägg jag någonsin skrivit. För att hon är inte värd det. Saker är aldrig vad de verkar vara.

4 svar

  1. Helt otroligt! Vi som varit med ett tag vet att det hon gjorde var helt rätt och något hon borde gjort för längesen. att bryta ner en människa tills hon blir sjukskriven är något de flesta inte klarar av. en bedrift!!! o att lägga ut sitt allra allra innersta för hela världen att beskåda är så sjukt så det liknar ingenting.

  2. Jag tycker det är konstigt att ”vi” inte kan bekänna färg vilka ”vi” är om ”vi” anser att det var helt rätt. Menar ni att JAG brutit ned henne till sjukskrivning?? Jag hoppas ni skojar med mig, för det är ett påhopp utan dess like!

    Och det faktum att jag skriver här är mitt val, vad ”ni” tycker om det kunde jag inte bry mig mindre om.

    ”Vi” får väldigt gärna maila mig (linda@lindah.net) och förklara vad det här handlar om, för sådana saker slänger man bara inte ur sig. Det där sved ska ni veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagskväll i bastun på ön.

För sisådär fem-sex veckor sedan, då sommaren kippade efter andan och var på väg att förlora slaget mot hösten, då hoppade jag och Jonas i

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

Vad ska annonsmärkas och hur gör man?

Härom veckan kom en ny vägledning från Konsumentverket gällande marknadsföring i sociala medier. Egentligen riktar den sig främst till influencers (var man nu drar gränsen