Det är inte synd om mig. Men jag har också ett hjärta.

Det är inte synd om mig. Men jag har också ett hjärta.

Vissa människor känner sig benägna att döma andra människors handlingar trots att de inte är det minsta insatt i vad som orsakade handligen eller vad som ens hände. Så också mig.

Jag vet att jag satt mig själv i den situationen jag är i. Han har all rätt att vara förbannad, ledsen och besviken på mig. Till och med att hata mig. Han har varit underbar mot mig. Och jag krossade hans hjärta. Jag försöker inte förminska hans smärta eller ta ifrån honom hans rätt att känna det han känner.

Men jag är mänsklig. Människor gör misstag. Jag gjorde ett enormt sådant. Och jag säger inte att det är okej eller att det finns någon ursäkt. Det finns det inte. Men förhoppningsvis övervinner kärlekens styrka misstagets.

Det är inte synd om mig. Det har jag aldrig påstått. Jag är förkrossad. Jag älskar honom otroligt mycket och han är den enda som betyder något för mig. Jag kommer kräla i stoftet och göra allt som är i min makt möjligt för att han ska förlåta mig. Och kanske kunna lita på mig igen. För han är den jag vill leva med resten av mitt liv. Den enda.

Jag älskar dig Christian. Och jag tänker bevisa det för dig. På alla sätt jag kan.

9 svar

 1. Hej

  Hmm, när man använder ordet ”men” i en mening så tar man bort det som sades innan. Tänk på det när du skriver och särskilt när C läser.

  Jag hoppas att ni hittar tillbaka till varandra…

 2. Jag har begått samma misstag som du Linda, skillnaden var att jag aldrig berättade eller blev påkommen. Man mår pest av att göra något så idiotiskt, men det finns bakomliggande orsaker som INGEN kan veta. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt mer än att jag tänker på dig. Och nej, det är inte synd om dig, men som du säger själv är du mänsklig och känner en obeskrivlig smärta över ditt dumma misstag. Kram.

 3. Otrohet är något som jag inte kan förstå ärligt talat. Om man älskar varandra så är man inte otrogen. Jag tycker synd om er båda men min sympati ligger hos C som har blivit bedragen. Situationen måste vara fruktansvärd för er båda men tyvärr Linda, jag kan inte känna förståelse för det du har gjort.

 4. Vill bara säga att jag känner med både dig och C. Ni mår garanterat skit bägge två just nu och att slänga skuldstenar gör ingen nytta. (möjligen kan C kanske slänga en i huvudet på dig så känns det kanske en mikrognutta bättre). Men jag hoppas att C efter att den första chocken och ilskan har lagt sig, kan vill och orkar påbörja resan att hitta tilliten igen och att du ger honom det utrymmet och den tid han behöver.

  All medkänsla och styrkekramar till er bägge två och hoppas ni kan hitta tillbaka till varandra!

  Amor vincit omnia

 5. Agneta > Det är precis som du säger, det är inget man gör bara för att man har en tråkig söndag, det finns orsaker som ingen vet eller kan förstå. Det smärtan jag känner är mer straff än vad någon kan slänga ur sig. Förutom han då.

  Bling Bling Girl > Tack! Kram tebax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Rimfrost

Härom veckan åkte jag till ICA för att hämta upp ett paket som jag fått. Det var en present från Jonna Jinton och hennes Johan,

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det