”Grey's Anatomy” firar säsongsavslutningen med att sända inte mindre än två avsnitt ikväll. Yey! Så Gud nåde den som stör mig mellan 21-23. Tänker snyggdoktor och snyggdoktor-to-be få till det snart igen eller? Tar då en faslig tid.

Ja, jag latar mig igen. Jag var tvungen att åka på Clas Ohlson och inhandla fler flyttlådor och då hittade jag även en datorväska till Kurt. Nä, den är inte rosa utan svart och proper. I värsta fall får jag väl slänga in den i tvättmaskinen med lite rosa textilfärg.

Nu ska jag laga kycklinggryta och lite potatiskroketter, sedan blir det effektiv packning fram till Grey och gänget.

On a side note, Christina Aguilera's nya singel ”Ain't no other man” rockar! Här framför hon den på MTV Movie Awards förra veckan. Swweeet.

7 svar

  1. Ska bli spännande att se säsongsavslutningen! Men hur ska man klara sig tills serien sätter igång igen? Ahh. Har tyvärr smygkollat på den officiella hemsidan (dumma mig)..

  2. OH NO!! Jag missar säsongsavslutningen idag. Panik! Det är just typiskt att det ska vara dubbelavsnitt också.

    Och inte kommer jag kunna se reprisen på söndag heller *snyft*

    Får göra som Josefin, kolla in hemsidan tror jag..även om det sitter långt inne att göra det…

  3. Jag ÄLSKAR Grey, jag är beroende av Grey och man kan till och med nästan kalla det för att jag är besatt av Grey… :o) Jag har aldrig någonsin blivit så fascinerad av en serie innan! hehe…så tror mig när jag säger att jag vet vad som händer ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En dag i Skuleskogens nationalpark

I hjärtat av Höga Kusten hittar man Skuleskogens nationalpark där urskogen växer tät och man kan nästan ana älvorna dansa fram i skymningen. Hit kom

Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt.  Anledningen

Är Instagram DÖTT?

Är Instagram dött??

Det är inte direkt någon nyhet att den största “fienden” (som egentligen inte är en fiende men det kan vi prata om lite senare) i

Göteborgssnö

Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!