Det där om anatomin

Det där om anatomin

”Grey's Anatomy” firar säsongsavslutningen med att sända inte mindre än två avsnitt ikväll. Yey! Så Gud nåde den som stör mig mellan 21-23. Tänker snyggdoktor och snyggdoktor-to-be få till det snart igen eller? Tar då en faslig tid.

Ja, jag latar mig igen. Jag var tvungen att åka på Clas Ohlson och inhandla fler flyttlådor och då hittade jag även en datorväska till Kurt. Nä, den är inte rosa utan svart och proper. I värsta fall får jag väl slänga in den i tvättmaskinen med lite rosa textilfärg.

Nu ska jag laga kycklinggryta och lite potatiskroketter, sedan blir det effektiv packning fram till Grey och gänget.

On a side note, Christina Aguilera's nya singel ”Ain't no other man” rockar! Här framför hon den på MTV Movie Awards förra veckan. Swweeet.

7 svar

  1. Ska bli spännande att se säsongsavslutningen! Men hur ska man klara sig tills serien sätter igång igen? Ahh. Har tyvärr smygkollat på den officiella hemsidan (dumma mig)..

  2. OH NO!! Jag missar säsongsavslutningen idag. Panik! Det är just typiskt att det ska vara dubbelavsnitt också.

    Och inte kommer jag kunna se reprisen på söndag heller *snyft*

    Får göra som Josefin, kolla in hemsidan tror jag..även om det sitter långt inne att göra det…

  3. Jag ÄLSKAR Grey, jag är beroende av Grey och man kan till och med nästan kalla det för att jag är besatt av Grey… :o) Jag har aldrig någonsin blivit så fascinerad av en serie innan! hehe…så tror mig när jag säger att jag vet vad som händer ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda Hörnfeldt

Influencers – ett gäng bedragare?

När man trodde att man hade bäddat ner frågan kring om influencer är ett ”riktigt” yrke (vad nu det är) så väcks den åter igen

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar. Jag har ganska nyligen avslutat min nionde

Vlogg: en helt vanlig vlogg

En helt vanlig vlogg från några vanliga dagar i livet. Jag går till optikern och upptäcker att jag har ett äggformat öga, kör en klassisk