2015-04-23-05.42.43

2015-04-23-05.39.35

Härom dagen hängde jag med Sandra Beijer ett par timmar. Sandra är en av de bloggare jag följt allra längst så jag var alldeles nipprigt glad över att träffa henne och få intervjua henne till Bloggbusiness. Vi pratade länge och väl om hennes blogg, om hur coolt det är med en bransch som unga tjejer äger, och om hennes bok.

Jag köpte Sandras bok ”Det handlar om dig” när jag var i Göteborg för ett tag sedan och läste ut den förra veckan (jag läser jäääättelångsamt). Jag tycker så mycket om den. Den är så himla fin. Den är så mycket Sandra. Ni som läst hennes blogg vet att hon har en väldigt speciell ton och den går igen i boken. Och det är så fin kärlek. Inte perfekt, men fin. Det är viktigt tycker jag att huvudpersonen inte är perfekt utan som man är när man är 15-16. Man gör fel ibland. Man gör ju saker för första gången.

Efter vi hade spelat in podden så signerade Sandra min bok. Det här med att träffa en idol och de är precis lika bra som man tror att de är? Jag gillar det.

(Poddavsnittet kommer ut till veckan.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Underbara Clara La Linda

En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma

92. Få Linked In att sälja åt dig med Tina Lindahl

Tina Lindahl är kundservicechefen som, när hon flyttade från en blomstrande karriär i Stockholmhem till Örebro, inte kunde få tag i ett jobb. Hennes lösning blev Linked In, en satsning som gjorde henne till egenföretagare med titeln Business …

66. Jessica Lagergren

Tillsammans med sin tvillingsyster driverJessica Lagergrenpodcasten Tvillingpodden. Hela 40.000 människor lyssnar varje vecka på när Jessica och Angelica frispråkigt delar med sig av livet. Jessica har utöver podden också sin blogg,…

Lindö

Tjena vecka tjugoett!

God morgon och välkommen till en ny vecka här i bloggen! Jag är fulltankad på ny energi efter en helt fantastisk helg hos Nathalie ute