Det här med att hitta “sin frisör”.

Hairdo

Frisörer och gynekologer. Det är de där två personerna som enligt utsago är svårast att hitta “sin” av. Det tog mig 31 år men nu har jag hittat min. Frisör alltså. Gynekologen står fortfarande på vänt.

Hon heter Emelie och jobbar på Hairdo på Bondegatan på Södermalm i Stockholm. Vi träffades genom twitter, där hon lämpligt nog heter @bastafrissan, och hon är rolig och varm och härlig och avslappnad. Samt att hon ger världens bästa skalpmassage. Att hon sedan vet precis hur hon ska göra mig skitsnygg, det är liksom en väldigt trevlig bonus.

Idag var jag på Hairdo och färgade håret jätterött igen. Och nu är det verkligen JÄTTERÖTT. Me loves.

Hairdo

Hairdo

Hairdo

Hairdo

Nu är allt som det ska igen. #redhead

Och så här blev det, vad tycks?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Göteborgssnö

Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia

På en brygga

Efter att ha suttit i uterummet i Kvaved och skrivit och skrivit och skrivit på boken tills fingrarna blödde vaknade jag en morgon och kände