Det underbara i det enkla.

IMG_0419

Att, när man haft en rätt så pissig dag, få åka hem till en vän, få slänga sig i hennes säng och kela med vovve medan hon fixar fram ett glas vin och ställer sig och lagar mat (därtill en helt galet god pumpasoppa), det är en sådan där lyx som jag älskar mer än något annat. Att sedan få älta, skratta så man gråter och liksom garva åt absurditeterna som livet har för sig ibland, det är vänskap i dess renaste form. Att få bara vara och inte behöva anstränga sig ens lite för att hålla uppe någon slags fasad.

Jag behövde verkligen en sådan kväll, och Sara och Lina bistod. Jag är så galet tacksam för mitt support system, ni är det bästa som finns.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 6

Hej helgen och välkommen till min sjätte avsnitt av Gravid vecka för vecka! Det är inte jag som väljer tumnageln för mina avsnitt, det är

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så

40+ och singel – hur känns det?

Det är lite lustigt men efter 14 år som singel ser jag mig ändå som en ”förhållandetjej”. Kanske är det för att jag nästan konstant var i ett mellan åldern 16-26? Kanske.

Men nu sitter jag här. Precis passerat 40-strecket och ungefär så singel man kan bli. Och hur känns det?