Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag!

En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året. Det är bara andra året som jag kör BuJo ”seriöst” och jag älskar systemet! Det har blivit det perfekta sättet för mig att både koppla av och hålla koll.

Varje söndag sätter jag mig och ritar upp mitt nya veckouppslag och det blir liksom en liten mindfulness-stund, bara jag, min bok och mina pennor. Kanske en podd eller lite musik.

Year at a glance.

Så nu när min BuJo är så här ny och fräsch och nypiffad tänkte jag du kunde få en kik på den! Så klart lyckades jag fucka upp redan andra uppslaget (kolla oktober och november), men det känns också lite skönt att få det bortgjort på en gång.

Tanken är inte att det ska vara ett flawless konstverk utan att det ska vara ett levande, kreativt hantverk som har brister och liv, precis som jag. Och när man inte tittar på detaljerna så är det superfint, eller hur? Hänger du med på sensmoralen? 😉

Future log. Så himla nöjd med bergen!

Har du koll på vad Bullet Journal är för något? Det är alltså ”bara” ett system, och det är det som är så fint. Det är inte en bok du måste köpa eller en massa prylar. Du kan använda vilken anteckningsbok du vill och lägga upp det efter de behov och önskemål du själv har.

Sedan finns det ju bananasmycket inspiration på YouTube, Instagram och Pinterest och man kan verkligen gå vilse i det hörnet av internet. Men jag känner att om jag vill skicka med något om detta så är det att inte tänka perfektion, tänk process och att njuta av att vara kreativ. Inte att det ska bli ”snyggt”!

”Platser jag reste till” och ”growth tracker” för YouTube och Instagram.

För ett gäng år sedan hade jag en lista här på bloggen med filmer jag sett. Nu har jag flyttat den till min Bullet Journal istället. Hittills bara sett en film i år – ”The favourite”. Blev underwhelmed av den. Bra skådisar, inte övertygad om filmen som helhet.

20 saker att göra innan 2020 och saker jag ska kolla in

Kör du Bullet Journal? Vilka är dina bästa spreads för hela året?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Är väldigt pepp på ett sätt att prova för mina almanackor från förr är SÖNDERritade och jag älskar kalligrafi och lettering redan. Men är rädd det ska störa ut min vanliga dagbok. Fast den skriver jag mer i för att kräkas ur mig allt och riktigt bara skriva av mig, så det är ju två olika saker egentligen. 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kändislistan

Lånad av Sandra. Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know. Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en

Hejhej Slottet!

I allt det här med sommar och bloggfunk så har jag ju helt missat att jag fortfarande har historier att dela med mig av från

Föreläsning Bukarest

En sväng till Bukarest

Förra veckan gjorde jag min första internationella föreläsning. Och det gick över förväntan! Hör här: Jag var inbjuden till Influencer Marketing Conference i Bukarest, Rumänien,