Doften av liv

Igår var det vår i luften. Jag och Leia tog en långpromenad i skogen och den ljumma vinden viskade om den tid som kommer. Jag kände doften av gräs och jord. Såg knoppar på träd och buskar, sådana små fjuniga knoppar som man bara måste klappa.

Det var våren som kom med ett löfte av nytt liv. Att jorden reser sig igen, allt föds på nytt och allt börjar om.

Och mitt i allt finns sorgen. Förvirringen och tomheten. 

Och idag ska vardagen ta vid. Möten ska hållas och nya projekt ska kickas igång. Jag ska inte sticka under stol med att det känns lite olustigt att åka in till stan, mitt första möte är inte långt ifrån där allt hände.

Men så ser jag bilder från den fantastiska kärleksmanifestationen och blir lite arg på mig själv för att jag inte var där. Varför? Inte rädsla. Inte medveten i alla fall. Mest en känsla av tomhet och olustighet. Men nu ångrar jag mig lite. Jag borde varit där. Återtagit staden tillsammans med alla andra.

Jag gör ett försök idag istället. De säger att livet går vidare.

// 37/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

En effektiv morgon i sängen

Hallå tisdag! Hur mår ni? Själv har jag jobbat hemma idag och försökt hämta mig efter de senaste veckornas in-i-kaklet-jobb. Jag hade tänkt ta några