Ebba har tagit över – bokstavligt talat

Ebba har tagit över – bokstavligt talat

Nu har även jag inhandlat det första numret av Ebbas Veckorevyn. Det kan väl inte direkt ha undgått någon att Ebba tagit över, med tanke på att hon pryder omslaget på två bilder, samt att Veckorevyn numera heter EBBAS Veckorevyn. Jag återkommer med fler åsikter när jag faktiskt brutit plasten och bläddrat i tidningen. Men ska ju inte döma boken efter omslaget säger de..

Idag har jag träffat ännu ett par gamla barndomskamrater på stan över lunch. MS ska ha bebis i vår och hon infriade verkligen löftet om att gravid kvinnor lyser, hon såg så lycklig ut, helt underbart!

Jag hintade C att jag tyckte han skulle åka och shoppa ringar och han klämde fram, lite nervöst ”Kan vi inte börja med att byta DVD-spelaren..?”. På tal om det. Handla inte NetOnNets billigaste grejer. Vår DVD höll i två veckor, på en ungefär.

5 svar

  1. Ellinor: Ja, jag vet inte om det ”officiella” namnet är Ebbas Veckorevyn, men på det nya numret står det då så!

    Linda: Ebba har sina stunder och jag tycker tidningen var helt ok, men jag antar ungdomligt hybris as well.. 😉

  2. Haha, var tvungen att läsa högt för min sambo ”Jag hintade C att jag tyckte han skulle åka och shoppa ringar och han klämde fram, lite nervöst ”Kan vi inte börja med att byta DVD-spelaren..?”.”

    På pricken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En hemma-midsommar

Jag har på senare år landat i åsikten att midsommar är min bästa högtid. Med jul på en trygg andraplats. Hur kom jag fram till

Sorg i kycklingboet

Jag brukar ju ofta säga att glädje och sorg kan samexistera. Att man kan känna båda två samtidigt, inte sällan i samma stund. Mina första

Fredagstipsiga länkar!

Hej kompis! Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med