MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den mentala tandkrämstuben. Det är hemskt att känna att man kanske har missat något.

170927-28 - MEG

Men nu behöver jag en paus och då tänkte jag istället berätta för er vad jag hade för mig i veckan då jag varit så tyst! Jo, det ska jag berätta för er, i veckan har jag nämligen befunnit mig i Göteborg på Mediedagarna – MEG.

Jag hade inte mindre än tre olika punkter jag skulle vara med på under de två dagarna och sedan passade jag också på att ta några spännande möten med potentiella samarbetspartners och ränna runt på Bokmässan och fundera på hur det skulle kännas att kanske vara där som författare nästa år..

Foto 2017-09-29 07 57 24
Foto: Natalie Greppi

I alla fall. Mitt första uppdrag på onsdagskvällen bestod i att, tillsammans med Anna Rosenqvist och Emanuel Karlsten som jag sitter i Medieakademins styrelse med, dela ut priset för Årets Raket vid Meg Awards.

170927-28 - MEG
Foto: Emilia Westerström

Priset gick till Linn Ahlborg som tyvärr inte var på plats så Martin Arvebro, partner manager på United Screens som är Linns nätverk, tog emot priset.

Sedan tog vi ett glas vin, åt pasta och förberedde oss för morgonen efter.

Untitled

För på torsdagsmorgonen skulle nämligen jag, Gustav Martner och Emanuel presentera Maktbarometern, en lista över vilka som är mäktigast på sociala medier i Sverige.

Foto 2017-09-29 07 57 40
Foto: Natalie Greppi

Massor med folk hade kommit för att lyssna och det med all rätt, jädrar vilken spännande lista det här är. För er som missat, Jocke & Jonna är mäktigast i Sverige. Hur känns det i magen?

Här kan du också se presentation av Maktbarometern på SVT Forum.

170927-28 - MEG
Foto: Emilia Westerström
170927-28 - MEG
Foto: Emilia Westerström

 

170927-28 - MEG
Foto: Martin Arvebro

Och så torsdag lunch så var det dags för tredje och sista scenframträdandet, nu tillsammans med bästa Emilia! Vi pratade om trygghet som egenföretagare, om att vara anställd och om pension. Det var mer spännande än det låter, här kan du se det!

Untitled

Så stolt över Emilia som inte stått på en scen sedan skoltiden, hon skötte sig ypperligt! 🙂

Untitled

Dagen avrundades med att lyssna på Ryan från Buzzfeed som berättade hon hur det går till när ungdomar radikaliseras av nazister. Riktigt jävla skrämmande dragning och efter den var jag rätt trött i hjärnan så då åkte jag iväg ut till landet med Elin och red en sväng istället. DET var magiskt.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 32 | Från ångestdjup till höstpepp

Vecka 32 var en resa. Från avgrundsångest när jag kom hem från Övik till relativt pepp ändå inför höstterminen som väntade runt krönet. Jag är

Årets första julbord

Jag älskar julbord. Så gissa om jag blev lycklig när jag blev medbjuden av Diadonna på årets första julbord anordnat av Lidl förra torsdagen. Vilken

Hej hej semester!

Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år. Jag har badat! Det hjälper

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det