151109

I måndags, då Stockholm var ganska grått och trist, fick jag ynnesten att kliva in på den här magiska platsen.

151109

Klänningar från golv till tak, den ena vackrare än den nästa. Känner ni igen er…?

151109

Det här är ju nämligen Elsa Billgrens ateljé på konstakademien! Hon hade bjudit in mig denna måndag för att vi skulle spela in ett avsnitt av Bloggbusiness, ett avsnitt som faktiskt finns att lyssna på nu här!

151109

Vi pratade i ca en timme och jag fick klämma lite på hennes illrosa bröllopsklänning innan jag sprang vidare i regnet.

151109

På gatan mellan konstakademien och ett av regeringskanslien stod denna parkerad. Lite fint tyckte jag att den lyste upp bland alla trista regnskydd.

151109

Jag gick vidare till filmfestivalen där det roddades med det sista innan festivalen kör igång. Idag smäller det nämligen! Då jag bara kommer in då och då så har jag liksom ingen bestämd plats på festivalkontoret och eftersom jag behöver kunna prata med marknadsgänget hela tiden så har jag helt enkelt fixat mig ett skrivbord på två flyttkartonger inklämd på marknadskontoret. Make it work!

151109

Här inne bor min bästa Rebecca, hon är biljettboss och bor i samma rum som alla filmer. Ser ni alla kartonger där uppe på hyllorna? Det är filmerna. Inga såna där stora filmrullar längre, nu kör vi digitalt. Trist men praktiskt.

151109

På kvällen satt jag parkerad här, framför mina skärmar. Klippte presentationsfilm till STING-ansökan och intervjun med Elsa. Sedan så hände hela det där tokiga med ögonen som jag skrev om igår – och som ni eminenta läsare diagnostiserade till migrän! Tack snälla för ert grymma engagemang! Jag har aldrig haft migrän förut så hade ingen aning hur det skulle kännas. Usch säger jag bara! Migrän kan tydligen framkallas av stress så där har vi svaret. Alltså, jag tror jag haft alla stressgrejer nu; magkatarr, utbrändhet, migrän. Bara hjärtattack kvar typ. Bra odds!

Helt sjukt ändå att jag ringde 1177 och de kunde inte säga vad det var men ni kunde?! Nästa gång frågar jag bara er, ni rockar. Men om jag är döende kan ni vara lite snabba va? Okej, deal.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

En dag i Skuleskogens nationalpark

I hjärtat av Höga Kusten hittar man Skuleskogens nationalpark där urskogen växer tät och man kan nästan ana älvorna dansa fram i skymningen. Hit kom

Jag har blivit med tavelvägg!

Jag har äntligen blivit med tavelvägg!! Kolla så himla magisk den är! Så nöjd!! I så rackarns många år har jag önskat mig en alldeles