Elsa, festivalhäng och migrän

151109

I måndags, då Stockholm var ganska grått och trist, fick jag ynnesten att kliva in på den här magiska platsen.

151109

Klänningar från golv till tak, den ena vackrare än den nästa. Känner ni igen er…?

151109

Det här är ju nämligen Elsa Billgrens ateljé på konstakademien! Hon hade bjudit in mig denna måndag för att vi skulle spela in ett avsnitt av Bloggbusiness, ett avsnitt som faktiskt finns att lyssna på nu här!

151109

Vi pratade i ca en timme och jag fick klämma lite på hennes illrosa bröllopsklänning innan jag sprang vidare i regnet.

151109

På gatan mellan konstakademien och ett av regeringskanslien stod denna parkerad. Lite fint tyckte jag att den lyste upp bland alla trista regnskydd.

151109

Jag gick vidare till filmfestivalen där det roddades med det sista innan festivalen kör igång. Idag smäller det nämligen! Då jag bara kommer in då och då så har jag liksom ingen bestämd plats på festivalkontoret och eftersom jag behöver kunna prata med marknadsgänget hela tiden så har jag helt enkelt fixat mig ett skrivbord på två flyttkartonger inklämd på marknadskontoret. Make it work!

151109

Här inne bor min bästa Rebecca, hon är biljettboss och bor i samma rum som alla filmer. Ser ni alla kartonger där uppe på hyllorna? Det är filmerna. Inga såna där stora filmrullar längre, nu kör vi digitalt. Trist men praktiskt.

151109

På kvällen satt jag parkerad här, framför mina skärmar. Klippte presentationsfilm till STING-ansökan och intervjun med Elsa. Sedan så hände hela det där tokiga med ögonen som jag skrev om igår – och som ni eminenta läsare diagnostiserade till migrän! Tack snälla för ert grymma engagemang! Jag har aldrig haft migrän förut så hade ingen aning hur det skulle kännas. Usch säger jag bara! Migrän kan tydligen framkallas av stress så där har vi svaret. Alltså, jag tror jag haft alla stressgrejer nu; magkatarr, utbrändhet, migrän. Bara hjärtattack kvar typ. Bra odds!

Helt sjukt ändå att jag ringde 1177 och de kunde inte säga vad det var men ni kunde?! Nästa gång frågar jag bara er, ni rockar. Men om jag är döende kan ni vara lite snabba va? Okej, deal.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg i bilder

Hallå kompis! Hur mår du? Jag har precis kommit hem från ett träningspass med mamma och är tydligen en fena på det här med zumba?

Målen för 2020 – hur gick det?

Tjena tjena 2021! Hur är läget?! Här i mitt liv är det söndag den 3 januari och jag känner att det varit PERFEKT med långhelg

Nu börjar renoveringen!

Nu har jag bott i mitt hus i snart två månader. Det har varit lite jobbigt att det inte riktigt känts som hemma och jag

Skaffa barn själv – var börjar man?

När jag påbörjade min resa mot att skaffa barn själv hade jag tekniskt sett inte bestämt mig för om jag ville ha barn. Jag har