Emma Thompson, vill du bli min BFF?

Emma Thompson, vill du bli min BFF?

Ni vet den där grejen där man ska välja fem kändisar som man vill äta middag med? Jag har hittat mina. Emma Thompson, Robbie Williams, David Tennant, Matt Smith och Jimmy Carr. Vilken jävla gäng. Har skrattat så jag gråter till detta fantastiska talkshowavsnitt. Emma Thompson kan vara en av världens roligaste personer, någonsin.

Och David Tennant. Nommig trots fläta, det kommer inte många undan med.

http://youtu.be/lay50kD_3z8

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 23/100 – Inlägg 36/100

6 svar

  1. Jag drog igång klippet på datorn för att ha det i bakgrunden, men efter ett par minuter la jag ner allt annat och tittade. Ibland skrattade jag så högt att jag fick spola tillbaka för att höra vad de sa… Sambon kom hem ungefär när båda doctors kom in så såg vi slutet tillsammans. När det var klart drog jag igång det från början. Så ja, jag såg första halvan två gånger, i rad utan paus.

    Nu har jag en besatthet av Emma och måste se ALLT typ i helgen som redan har ett fullspäckat schema, men det får typ.. eh.. vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är ”ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här

Hur jag knappt ens kom till London

Hallå vänner!  Jag är i London! Eller i alla fall i England. Jag landade på Stansted för ganska precis en timme sedan och nu sitter

Min favoritmånad – juni

Förra året blev det officiellt och spikat – min favoritmånad är juni. Och så även i år. Ljuset, grönskan, blommorna längs vägkanten. Allt börjar leva

Vecka 28 | Skog och solnedgångar

Vecka 28 skrev jag mina första 3000 ord på boken, sprang i en massa skogar och åkte husbil. Och funderade på varför det inte kan