En dag med Amelia.

Vivienne Westwood & Moschino

Hannah Bergroth

Vivienne Westwood & Moschino

Idag har varit en Amelia-dag. I morse blev jag först, nyvaken och härlig, intervjuad av en journalist som skriver en artikel om nätdejting. Tydligen är jag något av en expert på området. Det är nog därför jag fortfarande är singel.

Sedan här på eftermiddagen var jag och hälsade på härliga stylisten Hannah på redaktionen och hon lånade lite solglasögon från Vivienne Westwood och Moschino av mig för en kommande plåtning för Amelia Vår. Det är alltid lika härligt att vara där uppe på Bonnier, det är som att man blir kramad av all härlig kreativitet som finns där uppe.

Nu knyter jag ihop lite trådar på kontoret och sedan blir det AW på Söder med några härliga vänner. God onsdag!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Rolig dag!
    Det vore också snällt om du ville dela med dig om några av dina expert-tips om nätdejting! 🙂
    Jag har läst en del på internet (länken) men det är mer givande att få höra direkt från någon som provat på det själv tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke:

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade

Hur fungerar passiv inkomst i mitt företag?

Hur byggde jag upp min business till att gå från konsultande till att driva en förening till att nu jobba främst med onlinekurser? Vad är passiv inkomst och vilket är det bästa sättet (hint: onlinekurser!)?