En födelsedag!

150401_birthdaybreakfast

Igår fyllde jag 35. Sara hade varit hos mig kvällen innan och sovit över och serverade frukost på sängen till mig iklädd partyhatt. Vilken människa alltså! Hon kämpade också så hårt att inte väcka mig med sitt slamrande i köket men eftersom jag vaknar om någon släpper en synål så gick det mindre bra. Så jag låg mest i sängen och fnissade åt hennes tappra försök. Gull!

150401 - Birthday Girl

Förmiddagen minns jag knappt pga höll på att dö av mensvärk (det känns som att min kropp hånar mig). Efter lunch med bästa Katta styrde jag kosan så långt norrut innanför tullarna man kan komma ungefär, till IDG och Internetworld där jag skulle vara gäst i deras podcast Internetworldpodden. Här tillsammans med redaktör Ada och chefredaktör Katarina från tidningen.

150401 - Birthday Girl

Sedan var det dags för dagens höjdpunkt – Slottet öppnades! Jag kom dit lagom till skålen och kikade runt på platsen jag kommer kalla  mitt andra hem (kontor) framöver.

150401 - Birthday Girl

Det finns stuckaturer och speglar i guld samt kristallkronor. ÄLSK.

150401 - Birthday Girl

Hejhej från Slottet!

150401 - Birthday Girl

150401 - Birthday Girl

Petra och Jesper som är två av grundarna skålade för Slottet och sedan så sjöng alla för mig (och en tjej till som fyllde år), så himla fint!!

150401 - Birthday Girl

Slottskänslan kompletterades i köket med små loppiskoppar som inte passade med varandra. Älskar sånt.

150401 - Birthday Girl

Sedan så mötte jag upp Lina och Sara och så åkte vi hem till mig. Och jag fick världens bästa present – en ballong! Fullt rimlig present att önska sig när man fyller 35.

150401 - Birthday Girl

Så kom Carin och vi lagade mat och drack efterrättssmoothies och kollade på en hel massa avsnitt av Sex and the City. Det kan ha varit världens bästa födelsedagskväll. Lugnt och mysigt med de jag tycker om mest.

Det här inlägget är en del av #blogg100
Dag 27/100 – Inlägg 31/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5

En vecka till valet – så röstar jag!

Om knappt en vecka är det val. Och även fast jag ofta känner mig uppgiven och informationstrött så känner jag att jag har ett ansvar

Att utnyttja är inte att lyckas

Vet du vad som gör mig alldeles fly förbannad? Det är när företag hyllas som ”banbrytare” och ”framgångsrika” inom influencer marketing – när vad det