En fredag, ett vrak och lite fyrverkerier.

Minns ni förra veckan? Det var den där stunden innan det blev helg och sedan måndag. Och innan det blev helg var det fredag. Lite så här såg min fredag ut.

Fredag

Jag hade ett möte på Kungsholmen med en tjej som nog kommer bli min redovisningskonsult. Jag hade klänning och så sprang jag lite vilse och sprang på ett slott. Jag tror det var Karlbergs.

Vraket

Efter lite eftermiddagsjobb åkte jag, Åke, Jesper och Sara till Vraket nere vid Söder Mälarstrand och drack öl. Det ligger bokstavligt talat ett stenkast från mitt gamla jobb på Münchenbryggeriet och ändå hade jag aldrig varit där, vilket är alldeles uppåt väggarna. Alldeles lysande sommarhäng ju! Och där blev vi liksom kvar till solen gick ner och sedan gick vi till Slussen och tittade på när Gröna Lund firade 130 år med ett fyrverkeri som kickade rumpa med de flesta nyår jag upplevt.

Jesper, jag och Sara

De här fina alltså. Gillar dem så himla mycket.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Photoshoot i fårhagen

Du får inte missa den här videon, jag har nog aldrig haft roligare när jag klippt! Den visar vad som kan hända om man kombinerar

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).